Business Club | Ce Oferim
4976
page-template-default,page,page-id-4976,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Ce Oferim

EXPERIENȚE DE ÎNVĂȚARE
MODULE DE DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ

Modulele de dezvoltare antreprenorială sunt experiențe de învățare dedicate membrilor Business Club aflați în primul an de activitate. Fiecare dintre acestea au în componență traininguri/workshopuri, shadowing în rețeaua de startupuri partenere și evenimente de networking.

START INCUBATE

Incubate Yourself

Ateliere de antreprenoriat

Let's talk about business stories

Membrii Business Club participă activ la un program destinat dezvoltării competențelor și gândirii antreprenoriale divizat în 3 etape:

  • Incubate Yourself, etapă destinată dobândirii competențelor soft necesare în mediul de business. În cadrul acestui program membrii participă la o serie de training-uri și workshop-uri ce abordează teme precum: Networking, Design Thinking, Conflict Management, Situational Leadership, Negotiation.
  • Ateliere de antreprenoriat în cadrul cărora membrii învață să pună bazele unei afaceri;
  • Let’s talk about business stories, evenimente de networking destinate exclusiv membrilor.
PROIECTE BUSINESS CLUB
  Good To Go

Academia de Startup-uri Good to Go, Ediția a XII-a, are ca scop crearea contextului și oferirea resurselor educaționale necesare studenților pasionați de antreprenoriat în vederea dezvoltării unui model de business și construirii propriei afaceri cu ajutorul mentorilor și al investitorilor.

Business Club Conferences

Scopul Business Club Conferences este acela de a crește interesul studenților cu pentru antreprenoriat prin facilitarea în cadrul a trei zile de conferințe si mese rotunde a interacțiunii dintre aceștia și reprezentanții de elită ai mediului de afaceri românesc și internațional.

Investment School

Investment School este un proiect cu tradiție, care se adresează tuturor studenților pasionați de piețe de capital, ce dețin cunostinte solide în domeniu. Fiind prima școală gratuită de investiții din România, oferă oportunitatea studenților de a învăța direct de la specialiști în domeniul investițiilor, dar și de a tranzacționa virtual pe piața bursiera românească.

Business Education

Business Education a luat naștere ca proiect intern, deschis membrilor VIP în 2011, din nevoia membrilor comunității Business Club de a înțelege fiecare pas al demarării unei inițiative antreprenoriale. Proiectul este structurat pe module care au menirea de a-i face pe participanți să înțeleagă funcțiile unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate al acesteia.

Business School

Business School este un curs intensiv de antreprenoriat ce urmărește rezolvarea problemelor cu care se confruntă un tânăr antreprenor într-un start-up și formarea unei comunități de oameni de afaceri. Parcurgem toate etapele unui business de la înființare până la „Exit”, îmbinând partea teoretică cu cea practică.

GRUPURI DE LUCRU

Business Development

Digital Marketing

TRAININGURI SI WORKSHOPURI IN CADRUL DEPARTAMENTELOR VIP

Business Development

Marketing

Online

Financiar

Public Relations

Human Resources

POZITII DE MANAGEMENT

După doar un an de activitate în cadrul Voluntari pentru Idei și Proiecte, membrii au acces la următoarele poziții de Management:

La nivelul comunității Business Club

Manager, Deputy Manager, Project Manager, Asistent Project Manager, Coordonator Grup de lucru

La nivelul organizației VIP

Manager Departament, Coordonator Departament