Dragă Startapela,

Ce te iubesc! Aș face orice pentru tine, doar la tine mă gândesc, cum să te fac să te simți mai bine, pentru că doar așa mă simt și eu împlinit. Asta e pasiune. Sunt așa de fericit acum că suntem împreună încât le mulțumesc în fiecare zi celor din jur care m-au încurajat să te cuceresc și mie îmi mulțumesc că am avut curajul. Cine știe, poate acum erai cu altcineva și aș fi regret enorm …

Toate momentele alea când nu știam ce să fac, cum să te abordez, oare mă place? sau poate nu … oare o să ne meargă bine împreună? avem un viitor? Și apoi mi-am adus aminte când am fost la The Ultimate Summit și îl urmăream cu gura căscata pe Richard Branson care la un moment dat a spus “Screw it, let’s do it!” și așa am făcut. Nu m-am uitat înapoi, nu am căutat scuze, am acționat ca un leader ce sunt și am început ritualul. M-am interesat de ce îți place, dar și dacă te mai place cineva, deși sunt sigur că nimeni la fel de mult ca mine și ușor, ușor am început să ne cunoaștem.

Am fost conștient că am nevoie să investesc timp, energie și bani, din economiile proprii, dar și împrumuturi de la diverși, pentru ca relația noastră să dureze, dar nu asta a contat. Și ai devenit unica mea ocupație. Inovez continuu, aduc continuu lucruri noi în relația noastră ca să nu mă plictisesc nici eu, dar nici tu, pentru că risc să mi te fure altcineva. Poate sunt în jur alții cu mai multe atuuri ca mine, dar sigur nu au aceeași pasiune. Sunt foarte mândru de mine, această relație este exact ce aveam nevoie, ca să cresc și, o dată cu mine, crești și tu. Și o să fim fericiți împreună, mult timp de acum înainte. Și îți voi spune și de ce. Pentru că eu cred în mine, am încredere în mine, sunt stăpân pe puterile mele și în același timp conștient că mai am multe de învățat. Tocmai de aceea cred și în tine. Cred în noi.

Am și o veste proastă, să știi. S-ar putea în curând să nu mă mulțumesc doar cu prezența ta. O să încep să îmi doresc din ce în ce mai mult, așa că o să îmi caut din ce în ce mai multe partenere. O să fie greu să le cuceresc, mai ales că nu au foarte multe comun. Am deja câteva în minte. Sper că nu te superi, să știi că tu vei rămâne prima mea iubire și îți mulțumesc.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat multe lucruri în fiecare zi. Nu vreau să te simți trădată, dar experiența cu tine mă va ajuta să îmi fac noi partenere și îți sunt veșnic recunoscător.
Al tău,

Vladimir