20 ani

Vechime

200+

Alumni

25

Membri activi

Misiune

Misiunea comunității noastre este de a dezvolta viitorii lideri de business din România, aceștia diferențiindu-se prin spiritul întreprinzător, autonomie și capacitate de inovare.

Viziune

Business Club își propune să participe activ la evoluția calitativă a mediului de business din România, atât prin dezvoltarea unei comunități sustenabile, cât și prin stabilirea unor parteneriate cu principalele centre educaționale academice și a relațiilor cu principalii antreprenori și decidenți ai mediului de business.


ISTORIA BUSINESS CLUB

Ca urmare a nevoii studenților de a se implica într-un mod activ și concret în mediul de afaceri din România, în toamna anului 2000, a luat naștere comunitatea Business Club, aceasta fiind parte a Asociației Voluntari pentru Idei și Proiecte.

De-a lungul timpului, comunitatea a reprezentat un catalizator între mediul academic și mediul de business, reunind studenții pasionați de antreprenoriat, aflându-se în căutarea unor contexte practice și non – formale de învățare.

Începând cu anul 2017, ca urmare a diversificării accelerate a nevoilor studenților, comunitatea Business Club își păstrează originile specifice antreprenoriale, propunând totodată un suflu nou prin dezvoltarea viitorilor lideri de business ai României, ca specialiști ai domeniilor în care activează.

Business Club este o comunitate a asociației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte. O organizație cu o vechime de 21 ani, VIP România crede în oameni excepționali, tranformându-și în misiune dorința de a contribui activ la formarea pilonilor societății de mâine.