Salut!

Eu sunt Business Club, BC pentru prieteni, și sunt student în sesiune, ca și tine. Sunt așa cum ești și tu: bucuros că dormi mai mult sau nervos că nu poți inchide un ochi, fericit că te vizitează părinții sau supărat că nu ai mai fost acasă de o lună, ori încântat că a ieșit soarele, dar tu trebuie să stai cu nasul în cărți. Ai vrea să îți ocupi timpul cu orice altceva în afară de invățat, așa-i ?

Cum învăț eu în sesiune? Sau mai bine zis CÂT ÎNVĂȚ eu, studentul BC, în sesiune? Răspunsul este foarte simplu : SUFICIENT.

Să încep cu prima parte a zilei, când îmi beau cafeaua cu lapte sau ceaiul și bineințeles îmi verific mail-ul să văd dacă am noi task-uri. Mă uit pe ce am de facut și trec la treabă. Pentru mine, “Time is money”.

Pe lângă faptul că citesc, ascult Einaudi, Michael Bublé sau Bob Marley și subliniez pe cărți cu markere colorate ceea ce e important de reținut, nu mă opresc din activitățile mele de zi cu zi: în continuare citesc cele mai noi știri de business, caut cei mai tari speakeri pentru proiectele mele, am filmări ca un adevarat VIP, pentru că am ajuns in etapa finală a unui concurs, obțin „prima mea întâlnire”, un succes, și , printre rânduri , mă mai uit la un episod din ”How i met your mother” sau ”Chuck Norris”, mă bucur de o narghilea, de mancarea trimisă de mama (“Vai ce bună e mancarea facută de mama în sesiune”), râd cu poftă alături de colegii mei,  navighez pe Facebook, aaaa și să nu uit : coc și BCrioșe.

Ce e sesiunea pentru mine? Un joc. Dacă faci și altceva, dacă te bucuri de lucruri mărunte și dacă știi să iei lucrurile pas cu pas, sesiunea e chiar fun!

Tu ce părere ai despre mine? Sunt Multitasking în sesiune… și nu numai.

Succes ,

prietenul tău, BC.