I. IDC FINANCIAL FORUM

Când? 23 noiembrie 2017

Unde? Stejarii Country Club

Vrei să aflii care sunt cele mai noi tendințe din domeniul financiar și de ce miza pentru tehnologiile bancare este în continuă creștere? Prima ediție a IDC Financial Forum va reuni reprezentanți C-level din sectorul financiar bancar din cadrul departamentelor de strategie, retail, digital, innovation & IT. Timp de o zi, alături de speakerii prezenți, ai oportunitatea să participi la workshop-uri, dezbateri și sesiuni de networking despre provocările și oportunitățile actuale din domeniul financiar.

Find out more on: http://idcfinancialforum.com/

 

II. FUTURE OF MEDIA CONFERENCE – CREATIVE DIGITAL COMMUNICATION

Când? 23 noiembrie2017

Unde? Ramada Parc

Ești pasionat de media și îți dorești să afli cum schimbările actuale își vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare? Future of Media Conference, eveniment organizat de compania Evensys, vor aduce numeroși specialiști din media, advertising și mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicații mobile, publisheri online), care vor adduce în prim – plan cele mai noi tendințe din media, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie.

Find out more on: http://www.2017.futureofmedia.ro/

 

III. INTERNATIONAL HACKING & INFORMATION SECURITY CONFERENCE

Când? 9 – 10 noiembrie

Unde? Crystal Pallace Ballroom

Def Camp este cea mai important conferință anuală despre hacking și securitatea informațiilor din Europa Centrală și de Est, care reunește cei mai importanți oameni de securitate cibernetică din lume pentru a împărtăși cele mai recente cercetări și cunoștințe. Pe parcursul a două zile ai oportunitatea să te întâlnești cu peste 1300 de participanți, care sunt factori de decizie, specialiști în securitate și antreprenori pentru a dezbate noile provocări ale domeniului.

Find out more on: https://def.camp/

 

IV. ZILELE BIZ

Când? 20 – 24 noiembrie

Unde? ARCUB

Ești interesat de Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing? Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din România, iar la cea de-a 16-a ediție va reuni timp de cinci zile manageri, antreprenori, consultanți, investitori, reprezentanții ONG-urilor și reprezentanți ai presei pentru un maraton de dezbateri. Rezervă-ți un loc și ia parte la unul dintre cele mai relevante evenimente B2B din România.

Find out more on:http://zilelebiz.ro/

 

V. MICROSOFT SUMMIT 2017

Când? 7 noiembrie

Unde? Teatrul Național București

Ești pasionat de IT și vrei să fii la curent cu ultimele trenduri? Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de business și tehnologie din România, este așteptat în fiecare an de către pasionații domeniului. Timp de o zi, ai oportunitatea să interacționezi cu managerii de top din cele mai importante companii și să afli informații de actualitate.

Find out more on: https://www.showpass.ro/event/7203/Microsoft-Summit-2017

 

VI. GPeC SUMMIT

Când? 14 – 15 noiembrie

Unde? Crystal Pallace Ballroom

Vrei să afli răspunsurile la întrebările tale de e-commerce de la cei mai renumiți specialiști în domeniu? Cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din Europa Centrală și de Est va reuni timp de două zile speakeri români și internaționali de prestigiu, keynote-uri și panel-uri de dezbatere cu conținut premium și invitați de renume. Tu ți-ai rezervat locul la GpeC Summit?

Find out more on:http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

 

VII. TEDxBucharest

Când? 22 noiembrie

Unde? Sala Polivalentă București

Vrei să întâlnești specialiști din domenii diverse și să participi la cele mai interesante dezbateri? Încă de la prima ediție în 2009, TEDx, a creat contextul pentru formarea de conexiuni valoroase, idei inovatoare și parteneriate inspirate. Timp de o zi, ai oportunitatea să interacționezi cu speakerii și persoane care cred în schimbări semnificative prin puterea ideilor.

Find out more on:http://www.tedxbucharest.ro/#event