I. BEST MARKETING CLUJ

Când? 3 octombrie;

Unde? Double Tree by Hilton, Cluj – Napoca;

Îți dorești să fii la curent cu ultimele tendințe din domeniul marketingului și să aplici eficient cele mai noi strategii de comunicare? „Best Marketing Cluj”, eveniment organizat de Revista BIZ, are loc anual și reunește cei mai importanți specialiști  din domeniul marketingului și publicității, specialiști în branding, lideri de opinie și reprezentanți media. Timp de o zi, ai oportunitatea să dezbați, alături de speakerii prezenți, provocările și oportunitățile actuale în domeniul comunicării.

Find out more on: http://revistabiz.ro/bestmarketingcluj2017/

 

II. UX BUCHAREST

Când? 3 – 6 octombrie;

Unde? Sheraton, București;

Cum reușești să construiești cea mai bună experiență pentru publicul – țintă al companiei tale? „UX Bucharest”, eveniment internațional bianual, este dedicat în întregime proceselor de UX și CX, punând în prim – plan îmbunătățirea utilizabilității și accesibilității în interacțiunea clientului cu un produs definit. Desfășurată pe parcursul a patru zile, workshop-urile și conferințele pregătite sunt dedicate atât specialiștilor UX și CX, cât și designerilor, managerilor și antreprenorilor.

Find out more on: http://2017.uxbucharest.com/#home

 

III. DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR MANAGERIALE

Când?  4 octombrie;

Unde? UniCredit Bank, București;

Ești antreprenor și îți dorești să îți dezvolți abilitățile decizionale și manageriale? Workshop-ul „Dezvoltarea competențelor manageriale”, organizat de UPGRADER, este primul eveniment din seria „Upgrader Entrepreneur’s Workshops”. Timp de 3 ore, vei avea oportunitatea să interacționezi cu Marius Ghenea și Dragoș Popescu, să afli o serie de tehnici manageriale și să le aplici în cadrul unor contexte practice, asupra studiilor de caz generate.
Find out more on: http://www.upgrader.biz/evenimente/businessdrive/

 

IV. EGOISMUL POZITIV

Când?  4 octombrie;

Unde? Pro Vobis, Cluj – Napoca;

Cum îți păstrezi autonomia personală construind relații puternice cu cei din jurul tău? În cadrul workshop-ului #EgoismulPozitiv, alături de Noëla Zaharia, ai oportunitatea să pornești într-o călătorie în spațiul tău personal, descoperind noi perspective prin intermediul procesului de gândire laterală. Workshop-ul este dedicat tuturor persoanelor interesate de înțelegerea relațiilor proprii, la nivel individual.

Find out more on: http://www.noelaz.ro/egoismulpozitiv-vine-la-cluj-napoca-miercuri-4-octombrie-va-astept-cu-un-workshop-experiential-despre-relatii/

 

V. INTERNET & MOBILE WORLD

Când?  4 – 5 octombrie;

Unde? Romexpo, București;

Ești pasionat de industria tech și vrei ca business-ul tău să rămână relevant în războiul concurențial și în contextul digitalizării accelerate? „Internet & Mobile World”, cea mai mare conferință B2B dedicată sectorului IT, își deschide porțile către cei peste 8500 de vizitatori. Pe 4 și 5 octombrie, în cadrul Romexpo, te așteaptă 6 scene principale, peste 130 de companii expozante și 140 de speakeri internaționali și locali.

Find out more on: http://imworld.ro/

 

VI. BUSINESS STORIES

Când?  10 octombrie;

Unde? Academia de Studii Economice, București;

Ești un student pasionat de antreprenoriat și evoluția mediului de business din România? Conferința „Business Stories – Fall Session 2017”, este o inițiativă dezvoltată de comunitatea Business Club, ce îți propune să conecteze studenții pasionați cu antreprenorii și liderii de business ai României. În cadrul evenimentului, vei avea oportunitatea să interacționezi cu Robert Knapp, co-founder și CEO CyberGhost VPN și Tudor Iliescu, General Manager Emro Ventures, să le afli povestea și ultimele insight-uri din mediul antreprenorial.

Find out more on: https://www.facebook.com/business.club.romania/

VII. TECH TALKS

Când?  21 octombrie;

Unde? Sala Palatului, București;

Ești pasionat de industria tech și ești curios care sunt cele mai captivante proiecte dezvoltate de cele mai populare companii de IT&C? În cadrul „Tech Talks”, eveniment aflat la cea de-a VII-a ediție, ai oportunitatea să interacționezi cu manageri și specialiști din domeniu, să experimentezi ultimele noutăți în materie de gadget-uri și să participi la conferințele și prezentările organizate. Timp de o zi, ai ocazia să rezolvi studii de caz într-unul dintre cele 6 tech lab-uri construite, să participi la 3 conferințe și să interacționezi cu peste 20 de speakeri.

Find out more on: https://www.facebook.com/www.hipo.ro/

 

VIII. MARKETING 4 IT

Când?  26 octombrie;

Unde? Alexander Ballroom, București;

Îți dorești să evoluezi și să îți perfecționezi cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing? A treia ediție a conferinței „Marketing 4 It” se desfășoară la București, reunind pasionații și specialiștii în domeniu. Timp de o zi, vei avea ocazia să experimentezi diferite contexte practice, organizate sub forma a doua panel-uri principale, două keynote speech-uri internaționale și o serie de workshop-uri practice.

Find out more on: http://marketing4it.ro/?utm_source=facebook&utm_medium=event&utm_campaign=Social_Media&utm_content=bilet#register