În timp ce vacanța este pe sfârșite, bateriile noastre sunt încărcate la maximum pentru a face față unui an plin de provocări. Și pentru că fiecare zi este o oportunitate de a învăța un lucru nou, indiferent de domeniul tău de activitate, luna septembrie îți aduce o serie de evenimente atractive pe care trebuie neapărat să le bifezi în agendă.

I.BRAND RO

Când? 14 septembrie;

Unde? ARCUB Gârboveni, București;

Ești curios care sunt „cele mai puternice 100 de branduri românești”? BRAND RO, eveniment organizat de Revista BIZ, are loc anual și reunește cei mai importanți specialiști  din domeniul marketingului și publicității, specialiști în branding, lideri de opinie și reprezentanți media. Timp de o zi, ai oportunitatea de a afla ultimele insight-uri din domeniul marketingului, cât și de a analiza care sunt caracteristicile fundamentale ale unui brand definit pe plaiurile naționale.

Find out more on: http://revistabiz.ro/brandro2017/

II. DESIGN THINKING FORUM

Când? 21 septembrie;

Unde? Impact Hub, București;

Ți-ai rezervat locul la prima conferință din România dedicată în întregime procesului de Design Thinking? Eveniment sold out de la 1 septembrie, acesta reunește antreprenori de succes, lideri de business și specialiști ai domeniilor lor de activitate. În cadrul conferinței, ai oportunitatea de a afla cum Design Thinking-ul poate transforma procesele și cultura din cadrul unei companii atât prin încurajarea inovației, cât și prin prezentarea unor perspective inedite.

Find out more on: https://www.facebook.com/designthinkingforum/

III. FORBES CEE FORUM

Când? 25 – 26 septembrie;

Unde? InterContinental, București;

Cât de important este leadership-ul în dezvoltarea organizațiilor și cum va evolua acesta în timp? Forbes CEE Forum, eveniment regional anual, aduce împreună liderii internaționali din sfera politică, business și financiară. Timp de 2 zile, aceștia vor prezenta și vor dezbate subiecte de interes, dezvoltate în jurul principalului topic al conferinței –  „Leadership-ul contează! Următorii 100 de ani.”

Find out more on: http://cee.forbes.ro/

IV. WEBSTOCK

Când? 29 septembrie;

Unde? JW Marriott, București;

Ești pasionat de Social Media și vrei să fii la curent cu noile tendințe din mediul online? Webstock, cel mai mare eveniment de profil din România, reunește Digital Managers, PR Specialists, bloggeri, vloggeri și instragrammeri. Timp de o zi, ai oportunitatea de a participa la sesiunile de conferințe desfășurate, acestea vizând trei segmente de interes: Digital Communication, Blogging și Social Media. De asemenea, la finalul zilei, în cadrul Webstock Awards, vor fi premiate cele mai creative inițiative și campanii desfășurate în mediul online.

Find out more on: http://www.2017.webstock.ro/